Actualitat online

L’ajuntament del Palau denuncia les destrosses que han ocasionat un grup d’encaputxats arrencant llaços grocs

L’ajuntament del Palau d’Anglesola ha denunciat l’acte vandàlic que va patir el municipi la matinada del passat dijous 31 de gener a divendres 1 de febrer, en que un grup d’encaputxats es va dedicar a arrencar llaços grocs, pancartes a favor dels presos independentistes i estelades arreu del municipi. Els mateixos autors van enregistrar els fets en un vídeo  que posteriorment van penjar a Youtube.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, lamenta els fets i acusa als encaputxats d’haver causat destrosses vàries arreu del municipi. “Arrencant llaços grocs van despenjar cables de la llum deixant-los a peu de carrer, amb el perill que això suposa pels transeünts i vehicles que circulen pel carrer. El mateix autobús escolar va haver de canviar de ruta per no passar per damunt d’aquests cables i no posar en perill els estudiants que anaven cap a l’institut”, lamenta Meseguer.

En els dos minuts que dura la gravació es pot veure com els vàndals arrenquen part dels llaços grocs que penjaven de faroles, de façanes de cases particulars i de places així com també de l’església. També van traure les dues pancartes a favor dels presos independentistes que estaven al balcó de l’Ajuntament. Els encaputxats també van pintar damunt els murals sobiranistes que hi ha al municipi amb frases com “indepes teníeu el poble fet una merda” o  “visca tabarnia”.

El consistori anima a tothom que hagi sofert danys a les façanes i balcons de casa seva que denunciïn els fets davant els Mossos d’Esquadra.