Actualitat online

10 motius per sentir-nos orgulloses i orgullosos de viure al Palau d’Anglesola

Quan vam estrenar el 2020 ningú no es podia imaginar que viuríem un any tan peculiar i diferent. Després de mesos difícils, de neguits en tants àmbits, de valorar la salut més que mai, passem pàgina de calendari, però encara no passem pàgina a les incerteses, i continuem adaptant-nos-hi dia a dia.


En aquests mesos hem après a centrar les coses essencials, ens hem mirat els uns als altres per intentar ajudar-nos, han brollat experiències solidàries entranyables i, com a veïnes i veïns del Palau d’Anglesola, hem valorat viure al poble, al nostre poble. Hem passejat i pedalat pel terme com no ho havíem fet abans, hem comprat més que mai als nostres comerços, hem patit -i patim- pels residents i treballadors de Ca la Cileta, hem afrontat una campanya de fruita difícil, hem reobert l’escola després de mig any sense alumnat a les aules, les entitats han innovat activitats per adaptar-les a la situació... És a dir, no ens hem aturat. Potser el ritme és diferent, però el poble batega. I aquest batec és el que volem recollir en aquesta revista que teniu a les mans. I és que, d’aquesta pandèmia, ens en sortirem i ho farem reforçats humanament i col·lectivament.


Malgrat tot, la nostra vila avança i volem compartir aquí alguns dels projectes reeixits del 2020 i d’altres que es preparen per al 2021. Són pàgines plenes d’esperança, per agrair l’avui i mirar endavant, pàgines que aporten llum en moments complexos. Tant de bo ens hi trobem totes i tots, perquè els projectes són de totes i tots. Gaudim-los, treballem-los, eixamplem-los, i sentim-nos persones orgulloses de viure al Palau, un poble que no vol ni pot aturar-se!

Bon any 2021!
Francesc Balcells i Teixidó
Alcalde del Palau d’Anglesola


Descarregueu-vos la revista online clicant aquíRevista en pdf