Pregons

Divendres 20 d’abril

La Parròquia comunica que la missa d'aquest diumenge dia 22, serà a les 10 del matí.

L'Associació de Dones del Palau, us recorda que demà dissabte és la sortida a Barcelona a veure l'obra de teatre "El Fantasma de Canterville". Es sortirà a les 15 h. des de la parada del bus.

La Penya Barcelonista comunica que demà dissabte i en motiu de la Final de Copa, organitzarà un sopar per a socis i familiars a partir de les 20:30 h. de la tarda. No cal apuntar-se per al sopar.


Dijous 19 d’abril

Qui  vulgui planter pels horts, pot passar per Vila-Horts a la botiga de l'Enriqueta de la Plaça Generalitat núm. 12

Dimecres 18 d’abril

La Salle Mollerussa comunica que el proper dissabte 21 i dilluns 23, es faran les jornades de portes obertes per Batxillerat i Formació Professional. També comunica que estrenen la modalitat de Batxillerat d'Arts Plàstiques, a més de Ciències i  Tecnologia, i Humanitats i Ciències Socials. També et formen amb cicles formatius de grau mitjà i superior d'Administració i gestió, electricitat i electrònica, robòtica,  videojocs, automoció, comerç i màrqueting, informàtica i comunicacions, sanitat i imatge i so. Informa't a la Salle Mollerussa  o a les nostres xarxes.

Dimarts 17 d’abril

·Bloc comunica que el proper dia 1 de juny es farà una sortida de 3 dies a poblacions emblemàtiques de França. Qui estigui interessat pot passar a informar-se.

Divendres 13 d’abril

Es fa saber que fins el dia 30 d'abril, es cobraran els rebuts de l'impost de vehicles del 2018, a la Casa de la Vila, de les 9 a les 14 hores, tots els dies laborals. Tots els que tinguin els seus rebuts domiciliats, els rebran directament pel seu banc o caixa, sense necessitat de passar per l'Ajuntament.