Pregons

Dimarts 17 d’octubre

L'Ajuntament convoca a tothom a una concentració davant de l'Ajuntament a les 12 del migdia per exigir la llibertat del Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, empresonats ahir de forma totalment injustificada. Davant d'una altra mostra de repressió i persecució hem de mantenir-nos ferms i units. Ens veiem a les 12 davant l'Ajuntament. Us hi esperem.

Dimarts 17 d’octubre

L'Associació de Dones us recorda que avui dimarts i demà dimecres, al Local Sociocultural de 5 a 7 de la tarda, es farà el cobrament de les quotes i es vendrà la loteria.

El proper dia 30 d'octubre, al costat de la gasolinera de la Cooperativa, es farà la inspecció dels equips aplicadors de fitosanitaris. Per apuntar-se podeu trucar als telèfons: 608 009 540 i al 619 620 593.

El divendres 20 d'octubre a les 13 h. a la seu del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, realitzarem una xerrada informativa sobre els ajuts leader per la creació, ampliació i millora de les empreses a l'àmbit rural. Tothom hi és convidat!

També es fa saber que s'han trobat unes clau de cotxe perdudes a l'Avinguda Sant Roc. Per més informació dirigiu-vos a l'Ajuntament.

Divendres 13 d’octubre

Us recordem que el dissabte dia 21 d'octubre al matí, la Plataforma Canal Viu organitza "El dia de les banquetes 2017 - Jo em planto!" Es farà una caminada des de els Mossos d'Esquadra de Mollerussa fins el Salt del Duran. Allí es farà un esmorzar popular al preu de 6 €. S'hi farà també una plantada d'arbres, jocs per la canalla, alliberament d'aus..etc. Serà una festa popular per anar-hi amb tota la família. Els punts de venda al Palau son: l'Ajuntament, S'Abril i l'Escola Arnau Berenguer.

Es fa saber que fins els dia 31 d'octubre s'estan cobrant els rebuts del servei de recollida d'escombraries del 2n termini de l'exercici 2017, tothom que tingui els seus rebuts domiciliats, ja els rebrà directament del seu banc o caixa.

La Llar de Jubilats recorda que dilluns i dimarts, de10 a 12 i de 5 a 6 es faran les inscripcions per la castanyada.

La Penya Barcelonista informa que se celebrarà l'assemblea anual de socis demà dissabte, a partir de les 19:30 hores. Després de l'assemblea per a socis i familiars hi haurà sopar gratuït. 

Divendres 13 d’octubre

Ha mort Natalia Oliva Fabregat, del carrer Mollerussa 59. El seu enterro i funeral serà demà dissabte a les 11 del matí, a l'Església Parroquial del Palau. La difunta serà a la Sala de Vetlla i aquest romandrà obert avui aquesta tarda des de les 4 fins a les 9 del vespre i demà des de les 9 del matí, fins a l'hora de l'enterrament.

Dimecres 11 d’octubre

Es poden passar a recollir les fotos de grup de l'escola per · BLOC

Dimarts 10 d’octubre

Qui vulgui anar al teatre Poliorama, la tarda del 19 de novembre a veure l'obra "Un cop l'any" al preu de 45 €. , pot passar a apuntar-se per ·Bloc.

Nous cursos de formació gratuïts per treballadors, aturats i autònoms a l'Academia Aurea. Comptabilitat avançada, xarxes socials, comunicació i publicitat i carretoner. Apunta't ja o demana més informació al 636 110 707

La Penya del Barça estarà oberta aquesta tarda per retransmetre el Ple del Parlament a les 18 h.  Tothom que vulgui pot anar-hi a viure aquest moment històric en directe.

Dilluns 9 d’octubre

L'Ajuntament comunica que la deixalleria mòbil serà al Palau, al pavelló poliesportiu, el proper divendres dia 13 i el dissabte dia 14 de les 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i per la tarda de les 3  a 2/4 de sis.

Dijous 28 de setembre

El que hagi perdut un gos de color negre amb les potes i el cap atigrat i amb una taca blanca sota el coll, es pot posar amb contacte amb el Paulí al telèfon 626 53 49 05.