Pregons

Dimarts 28 de març

L'Ajuntament comunica que demà dimecres dia 29, a les 21:30 hores, hi haurà sessió pública de Ple Ordinari a la Sala d'Actes de Casa de la Vila.

Dilluns 27 de març

La Llar de Jubilats recorda que demà dimarts i demà passat dimecres, de 10 a 12 i de 5 a 7 es faran les inscripcions per anar al Castell del Remei.

Recordeu que l'AMPA de l'Escola Arnau Berenguer estarem venent gorres i inscripcions a la Diada de la Gorra de Balaguer del 7 de maig durant els dies 27 i 28 de març a les 16.30 i el 29 de març a les 19 h. a les escoles de Pl. Generalitat. Per a tots aquells que vulgueu col·laborar amb aquesta bona causa de la lluita contra el càncer infantil. Recordeu que el preu d'inscripció són 10€ i que dona dret a la gorra, la inscripció a la cursa o caminada del 7 de maig a Balaguer i també a una samarreta.

Dijous 23 de març

La Llar de Jubilats informa que diumenge, dia 26, a les 5 de la tarda, a la Sala d'Actes del Local Sociocultural hi haurà sessió de cinema, amb la projecció de "Siete novias para siete hermanos"

Dilluns 20 de març

El qui hagi trobat unes claus perdudes pel poble, si les volen portar a l'Ajuntament, se'ls agrairà.


L'Agrupament EiG Lo Merlet comunica que el proper diumenge dia 26 de març i a les 18 hores, tindrà lloc un Escala  en Hifi benèfic al pavelló poliesportiu. Esperen l'assistència de tothom per disfrutar de l'espectacle.


Divendres 17 de març

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge a les 5 de la tarda juguen al Municipal del Palau d'Anglesola contra el CF Organyà, 10è classificat. Jornada 25 de lliga. Amb tu poden guanyar! Has de ser-hi!!!

Dijous 16 de març

Qui vulgui anar el dilluns de Pasqua a la Festa de la Mona al Parc Güell de Barcelona, amb esmorzar i dinar de bufet lliure a Vallirana, tot al preu de 54 euros, es pot passar a apuntar-se a ·Bloc

Dimarts 14 de març

La Col·lectivitat de Regants núm. 9 dels Canals d'Urgell convoca a tots els partícips de la Col·lectivitat, tant regants com titulars d'altres aprofitaments diferents del reg, a la respectiva Junta General Ordinària que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Col·lectivitat núm. 9 (Golmés), el proper divendres dia 17 de Març de 2017, a les 19:30 h. en primera convocatòria i mitja hora després en segona.

Dilluns 13 de març

L'Associació de dones us recorda que avui dilluns s'inicia el Taller de Sardanes de 9 a 10 del vespre al Local Sociocultural. Qui vulgui assistir es pot inscriure el mateix dilluns.

Divendres 10 de març

La Llar de Jubilats comunica que el diumenge dia 12 no hi haurà sessió de cinema.


L'Associació de Dones del Palau us recorda que demà dissabte a 2/4 de cinc de la tarda i a la Penya del Barça hi ha cine fòrum amb la pel·lícula "Brooklyn".Dijous 9 de març

Des de l'organització de la Catigat, marxa en bicicleta BTT no competitiva, demanen voluntaris pel dia de la cursa que tindrà lloc el dia 30 d'abril pel matí, ja que hi ha algun tram que passa per Palau. Si algú està interessat en fer-se voluntari que ho comuniqui a l'Ajuntament o al Regidor d'Esports. Moltes gràcies.


La Col·lectivitat de Regants núm. 11 dels Canals d'Urgell convoca a tots el partícips a la Junta General Ordinària que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Comunitat General de Regants (Casa Canal), el dia 12 de març a les 10:30 en primera convocatòria i mitja hora després en segona. Es demana màxima assistència.