Pregons

Divendres 28 d’abril

La Llar de Jubilats recorda que diumenge, a les 5 de la tarda, a la Sala d'Actes del Local Sociocultural hi haurà sessió de cinema.

L'Associació de Dones us recorda que demà dissabte és la sortida a Balaguer, a les 9 del matí des de la parada de l'autocar.

Recordeu que l'AMPA de l'Escola Arnau Berenguer estarem repartint els dorsals i samarretes dels qui van comprar la gorra durant l'abril, per la Diada de la Gorra de Balaguer del 7 de maig durant els dies: dimarts dia 2 (de 16:30 a 18h) i dimecres dia 3 (de 19 a 20:30 h)

Dimecres 26 d’abril

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge a les 5 de la tarda juguem al Municipal de Juneda, 15è classificat. Jornada 30 de la Lliga. Partit importantíssim contra un rival directe. No hi podeu fallar!!!

Divendres 21 d’abril

L'Ajuntament comunica que demà dissabte dia 22 a les vuit del vespre i a la sala d'actes del Local Sociocultural, i dins dels actes de la Setmana Cultural, tindrà lloc una obra de teatre de petit format anomenada "Bestiolari o els animals de l'arca", sobre l'obra de Josep Vallverdú, a càrrec del grup de Teatre "Casigalls" de Juneda.


Es comunica a tots els nascuts l'any 1977 que enguany en fan 40, que el proper diumenge 7 de maig a les 6 de la tarda i al poliesportiu, es farà una reunió per parlar de la Festa dels 40 anys.


La Revista Avenç comunica als seus subscriptors que si aquest vespre participen de la revetlla de Sant Jordi o diumenge s'apropen al Vermut Literari, podran recollir un exemplar del llibre "El camí de la Baladruga". Un regal de Sant Jordi, gentilesa de l'autor i col·laborador de la revista.


Durant tot el diumenge, l'Agrupament Escolta i Guia Lo Merlet i el Grup Tots Som de Casa us animem a dibuixar un llibre col·lectiu. Vora els llibres i les roses trobareu un llibre en blanc que, entre tots, anirem omplint de color al llarg de la Diada. Després l'enquadernarem i el regalarem a la nostra Biblioteca per poder gaudir-lo col·lectivament. Vine a dibuixar un trosset de la teva història. Gràcies per participar-hi!


Aquest diumenge, Sant Jordi, a les 12 del migdia us convidem a vermut i a compartir-lo amb 4 bons dibuixants del Palau d'Anglesola. Amb el títol "Il·lustradors de paraules" celebrarem el 9è Vermut Literari del Palau d'Anglesola a la Plaça Generalitat. Els il·lustradors compartiran les seves motivacions artístiques. I si porteu una poesia escrita, l'Ester Gasol, la Conxita Botines, el Pepe Ripoll i el Francesc Balcells, us dedicaran un dibuix. Vine a fer poble, a fer cultura, a fer país.


Dijous 20 d’abril

L'Ajuntament comunica que demà divendres dia 21, a les 18.30 h. i a la Biblioteca, tindrà lloc un recital poètic i actuacions musicals dels nens i nenes de l'Escola Arnau Berenguer, amb presentació de novetats literàries i la presentació del llibre "Camí de la Baladruga", recull poètic de Francesc Balcells i Llobera, amb l'autor Jordi Pàmies i presentat per l'Alcaldessa Montserrat Meseguer.

Tothom hi és convidat.

Dimecres 19 d’abril

La Llar de Jubilats recorda que demà dijous, a les 6 de la tarda a la Llar, hi haurà la xerrada sobre seguretat viària.


El CF Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge a 2/4 de 6 de la tarda juguen al Municipal del Palau d'Anglesola contra el CF Torrefarrera, 4rt classificat. Jornada 29 de Lliga. Necessiten el vostre suport més que mai! No podeu fallar!


La Salle Mollerussa informa que el 22 d'abril de 10 a 14 h. i el 24 d'abril de 20 a 22 h., hi haurà Jornada de Portes Obertes de Batxillerat i Formació Professional. Es podrà aparcar al pati de l'escola, entrant pel carrer Palau. Més informació a la pàgina web.Dimarts 18 d’abril

S'han perdut dues gosses, una de color blanc i una altra de color negre de raça pòinter pel terme del Palau. Qui les hagi vist o trobat que avisi a l'Ajuntament.

Dijous 13 d’abril

Es fa saber que fins a fi d'abril, es cobraran els rebuts de l'impost de vehicles de 2017 a Casa de la Vila, de les 9 a 14 hores, tots els dies laborals.

Tots els que tinguin els seus rebuts domiciliats, els rebran directament pel seu banc o Caixa, sense necessitat de passar per l'Ajuntament.

Dimarts 11 d’abril

Qui vulgui comprar planter pels horts, que vagi a la botiga de l'Enriqueta.

Dilluns 10 d’abril

L'Associació de dones del Palau fa saber que qui estigui interessat en el viatge de Balaguer que està previst per al pròxim dissabte 29 d'abril, encara hi és a temps fins aquest dijous, només cal dir-ho a qualsevol membre de la junta.

Dijous 6 d’abril

Ja tenim les armilles del voluntaris de la 2ª Cursa de Sant Blai, tots els que vau fer el pagament i vau apuntar la talla podeu anar-la a buscar a la farmàcia en horari laboral, entre els dies 3 i 21 d’abril.

També, tots els que vulguin la samarreta de la secció runner del Club Esportiu del Palau d’Anglesola tindreu temps del 3 al 21 d’abril per poder fer la vostra reserva i pagament.

Per poder fer efectiva la vostra reserva teniu dos opcions:

1.         Enviar un correu a: laura.bota.moliner@gmail.com, detallant el nom, el model de samarreta (home màniga curta, home sense mànigues o dona màniga curta, dona amb tirants), la talla i el nº de telèfon i posteriorment fer l’ingrés al següent numero de compte amb la quantitat exacta en funció del model elegit: ES13 2100 0121 9602 0019 2254 (on quedi clar el remitent i el concepte)

2.         Passar per la farmàcia, fer el pagament en efectiu allà i apuntar les dades al full que us facilitaran. Allí tindreu la taula de mides per ajudar-vos a elegir la vostra talla correcta.

El preu de les samarretes és el següent:

•          Model de màniga curta, tant el d’ home com el de dona: 34€

•          Model de tirants, dona: 32€

•          Model sense mànigues, home: 32€

Important que qui faci la reserva via correu després no la faci a través de la farmàcia i a l’invers per no duplicar comandes.

Les reserves es podran fer a partir del 7 d’abril fins al 21 d’abril. La gent que faci la reserva després d’aquestes dates no li podem assegurar la comanda.