Pregons

Divendres 17 d’agost

El CF Palau d'Anglesola comunica que demà a 2/4 de 9 de la nit juguen al Municipal del Palau contra el Club Futbol Soses, de Tercera Catalana. Quart amistós de la pretemporada.

Dimarts 14 d’agost

Atenció,

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola informa a tots els pares que la normativa de la Generalitat de Catalunya en l’ús de les piscines pels menors de 14, diu que és obligatori que vagin acompanyats d’una persona major d’edat durant tot el temps que el menor estigui a la piscina. Si no, ens veurem obligats a no deixar-los entrar. A la vegada recordem l’obligarietat de portar el carnet de les piscines.


 


Dilluns 13 d’agost

Atenció,

Es fa saber, que fins el dia 31 d’agost estan al cobro els rebuts de les taxes municipals que inclouen la taxa del clavegueram, guals, cementiri i taxa per l’ocupació de terrenys d’ús públic local de l’any 2018, a les oficines de Casa de la Vila, des de les 9 a les 14 hores dels dies laborals.

Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats els rebrà directament dels seu banc sense necessitat de passar per l’Ajuntament.

-----------------------

L’Associació de Dones ha organitzat per aquesta Festa Major l’exposició “Aquell estiu de 19..”, per aquest motiu us demanem la col·laboració de totes les sòcies per tal de recollir tots tipus de banyadors que han format part dels nostres estius, així com també d’articles de bany, joguines, flotadors…

I no podria mancar en aquesta exposició totes les vostres creacions de manualitats, pintura i labors que heu realitzat durant tot el curs.

Tothom que vulgui col·laborar el dia de la recollida serà el dilluns 27 i el dimarts 28 d’agost al local sociocultural de 5 a 7 de la tarda.

-----------------------

Peixateria Roser comunica que demà dimarts dia 14, romandrà obert durant el matí.

 


Divendres 10 d’agost

Peixateria Roser comunica que el proper dimarts 14 d'agost, romandrà obert durant el matí.

Dimecres 8 d’agost

El CF Palau d'Anglesola informa que avui a 2/4 de nou de la nit juguen al Municipal de Mollerussa contra el CFJ Mollerussa de Primera Catalana. Primer amistós de la pretemporada.. "El derbi"

Es fa saber que avui dimecres finalitza el termini per comprar els tiquets del sopar de tapes.

Dimarts 7 d’agost

Es fa saber que demà dimecres finalitza el termini per comprar els tiquets del sopar de tapes.

L'Ajuntament comunica que el proper divendres dia 10 d'agost, la biblioteca estarà oberta de les 12 a 2/4  de 2, i que els dies 16 i 17 d'agost romandrà tancada.

Tens entre 16 i 24 anys i no trobes feina?....No tens al ESO o tens la ESO però no has seguit estudiant?....Aquesta es la teva oportunitat: Aprèn un ofici de manera pràctica i troba la teva feina! Curs totalment gratuït, inclòs transport. Informa't al 685.943.521 mitjançant whatssap o trucada o visita'ns els dilluns i dimarts de 10 a 12 a l'Oficina Jove de Mollerussa.