Pregons

Dimarts 18 de setembre

Es fa saber que fins el proper 28 de setembre i a les oficines de Casa de la Vila, es cobraran els rebuts del servei d'aigua potable a domicili del 1r termini de l'any 2018. Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja els rebran directament del seu banc o caixa sense necessitat de passar per l'Ajuntament.

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge a les 5 de la tarda juguen al Municipal del Palau d'Anglesola contra el CF Torrefarrera. Partit de la jornada 4 de Segona Catalana.

Dilluns 17 de setembre

El Club Esportiu del Palau d'Anglesola informa que aquesta temporada organitza una activitat per adults. Aquesta activitat serà spining i es realitzarà els dimarts i els dijous en dos torns. El primer torn serà de 20 a 20.45 i el segon torn de 21 a 21.45. Totes les persones que es vulguin inscriure hauran d'enviar un correu a clubesportiupalauanglesola@gmail.com. Les places son limitades i s'ompliran en funció de l'ordre d'inscripció.

Divendres 14 de setembre

L'Associació esportiva de natació comunica que fins al dia 24 de setembre estan obertes les inscripcions als cursos de natació, que es duran a terme a la piscina coberta de Mollerussa.

Es fa saber que fins a final de setembre es cobraran els rebuts dels padrons municipals de l'IBI (rústica i béns de característiques especials), corresponents a l'any 2018. Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja els rebran directament del seu banc o caixa sense necessitat


Dijous 13 de setembre

Autocars Salvia us assabenta a tots els usuaris que des del dia d'ahir, els horaris des de Bellvís a Mollerussa i des de Vila-Sana a Lleida són els de època escolar (amb parada a l'IES Ponent, IES La Serra, també a la ctra. de Torregrossa i l'estació nova d'autobusos). Els esmentats horaris es troben a les marquesines de la parada, així com al tauler d'anuncis, web d'autocars Salvia i per qualsevol dubte disposen del telèfon d'informació 973 28 24 67.

Dilluns 10 de setembre

Es fa saber que s'exposarà al públic a Casa de la Vila, la llista provisional de candidats a Jurat Popular de la província de Lleida del 14 fins el 24 de setembre, a efectes de presentació d'al·legacions.

Divendres 7 de setembre

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell, informa dels horaris del transport escolar: Pels alumnes de l'Institut La Serra l'horari serà el dimecres dia 12 i només pels alumnes de 1r i 2n d'ESO a les 8:30 des de la parada de d'autobusos i a partir del dijous 13 l'horari per tots els alumnes serà a les 7:30 des de la parada d'autobusos. Pels alumnes de la La Salle, l'horari serà a partir del dimecres dia 12 de setembre a les 8:35 des de la parada d'autobusos.

Dijous 6 de setembre

El que vulgui col·locar plaques i làpides al cementiri, es poden adreçar a la Remei Paris del carrer Àngel Guimerà núm. 6.