Pregons

Dimarts 12 de desembre

Qui estigui interessat en disposar d'un llaç groc dels que estaven col·locats en l'enllumenat públic, es pot adreçar a l'Ajuntament.

Esquerra Republicana comunica que avui dimarts a les 8 del vespre a la Sala d'Actes del Local Sociocultural, hi haurà una xerrada-col·loqui amb Montse Fornells, diputada del Parlament de Catalunya i Engelbert Montalà, portaveu del GM d'ERC a l'Ajuntament de Mollerussa. Tots i totes hi sou convidats.

Dijous 7 de desembre

L’Ajuntament comunica que la deixalleria mòbil serà al Palau, al pavelló poliesportiu, dimarts dia 12 i dimecres i dia 13 de les 10 del matí a les 13,30 h i de les 15 a les 17,30 h.


Dilluns 4 de desembre

S'ha perdut un mòbil davant del magatzem de Cal Rels. Si algú l'ha trobat s'agrairà que el retorni a l'Ajuntament i es gratificarà.

Divendres 1 de desembre

L'Ajuntament comunica que fins el proper 15 de desembre i a les oficines de Casa de la Vila, es cobraran els rebuts del servei d'aigua potable a domicili del 2n termini del l'any 2017. Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja els rebran directament del seu banc o caixa, sense necessitat de passar per l'Ajuntament.

Dimecres 29 de novembre

Tothom que vulgui o necessiti el servei de recollida dels seus reemborsaments, paqueteria o certificats previ avís, es pot adreçar a ·Bloc, a la plaça Major 6A o bé trucar 608.93.48.49

Divendres 24 de novembre

S'ha perdut una clau que va en un clauer que té un cor. Si algú la troba, s'agrairà que la lliuri a l'Ajuntament.