Vivim en xarxa

Treball en equip al Palau d'Anglesola

Treball en xarxa, aliances i adhesions

Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC)

El Consellet d'Infants, format pels delegats i delegades de Primària de l'escola Arnau Berenguer, i el Consell de Participació d'Adolescents (CPA), formen part del Consell Nacional, amb veu i vot. La veu dels infants de la vila s'escolta arreu del país.

 Educació 360 

Una aliança per garantir l'educació de tots els infants, joves i adults, més enllà de l'escola. Aprenem sempre i arreu, per això volem connectar els aprenentatges que es donen en els diferents temps i espais de la nostra vila. Són moltes les entitats i persones que dinamitzen el Palau d'Anglesola. La mirada 360 eixampla aquest dinamisme, procurant arribar a més veïnes i veïns amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats de tothom. 

Viles Florides

Els espais verds i ajardinats formen part de la fesomia del Palau d'Anglesola des de fa anys. El reconeixement de Vila Florida, la primera del Pla d'Urgell, ens permet valorar encara més aquest patrimoni paisatgístic. Més verd, més benestar.

Xarxa d'Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya  

Treballem en xarxa per la promoció de la cultura de la pau per fer del Palau d'Anglesola, un bon espai de llibertat, conviència i cohesió social. La Xarxa forma part de MAYORS FOR PEACE, organisme internacional amb seu a Hiroshima.


 Associació de Municipis i Entitats per l'Energia Pública (AMEP) 

Volem participar en el procés de transició energètica, que ens porti a un escenari on quedi garantit el dret social a l'accés a l'energia, on no hi hagi pobresa energètica, on la ciutadania i les empreses puguin, lliure i fàcilment, generar la seva pròpia energia verda i compartir-la amb els seus veïs, on les xarxes de distribució no estiguin exclusivament en mans d'empreses. Volem intervenir en la seva regulació i modernització. Volem democratitzar l'energia. 

 Òmnium Cultural

Som membres d'Òmnium perquè estem en plena sintonia amb l'entitat. Des de la nostra realitat volem avançar en la cohesió social del país, la defensa dels drets civils dels catalans i la protecció i foment de la nostra llengua i cultura. 

 Canal Viu

Al nostre municipi hi passa la Tercera Sèquia Principal i el Canal Auxiliar (el subcanal). Tenim una "casilla" just al creuament de les dues infraestructures hidràuliques. I som dels pocs pobles on el canal forma part del paisatge urbà. Formem part de Canal Viu per valorar i dignificar plegats l'entorn natural que dibuixen les banquetes.