Civisme al Palau

Ordenança de civisme i convivència del Palau d'Anglesola

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola va aprovar el 20 de desembre del 2020 l'ordenança de civisme i convivència, una eina que permetrà seguir treballant per una bona harmonia entre el veïnatge de la vila.
Aquesta ordenança, inexistent fins ara, és, a més, la més participativa de les que compta la població, perquè unes 300 persones han col·laborat en la seva elaboració.
El document no emfatitza prohibicions, sancions o limitacions, que hi són, però sense ser-ne l'objectiu, sinó que regula els comportaments incívics o insolidaris per evitar que es repeteixin. Davant d'actituds incíviques, la resposta serà socioeducativa, prioritzant actuacions preventives, educadores i reparadores, destinades a concebre el respecte pels drets dels altres.

Podeu descarregar-vos aquí l'ordenança sencera:

Descarrega't l'ordenança

Crear l'Ordenança de Convivència i Civisme és cosa de tothom, fem-la plegats, participa!

Actualment el Palau d'Anglesola no té ordenança de civisme. És imprescindible disposar d'una normativa per millorar i potenciar la convivència, i que a l'hora doni resposta a comportaments incívics que es duguin a terme en l'espai públic.

Fes esmenes a l'esborrany de l'ordenança

Descarrega't l'esborrany de l'ordenança fent clic aquí, i envia les esmenes que consideris a través del següent formulari. Si ho prefereixes recull una còpia impresa a les oficines de l'Ajuntament.

Fes esmenes a l'esborrany de l'ordenança

L'Ordenança per la Convivència i el Civisme del Palau d'Anglesola és una normativa, creada per la ciutadania, que pretén preservar l'espai públic com un lloc de convivència, de trobament i d'esbarjo, amb total respecte als drets de l’altri.

Participa en el procés de millora del civisme i tindràs aquesta samarreta de regal*
*Per aconseguir la samarreta cal participar, com a mínim, en 3 de les activitats previstes. Durant les activitats, l'organització recollirà les dades dels participants que vulguin optar a l'obsequi:

Calendari d'activitats de l'Ordenança de Convivència i Civisme

* El calendari de l'elaboració de l'ordenança de civisme s'ha vist alterat per la situació extraordinària de Covid.