Pregons

divendres 12 d’abril

La botiga Plusfresc del Palau d'Anglesola, necessita un treballador o treballadora. Les persones interessades podeu anar a la botiga, allà us donaran tota la informació.

L'associació de dones comunica a les socies que demà dissabte van a La Llotja a veure l'obra de teatre "L'auca del senyor Esteve" que l'autocar sortirà de la parada de l'autobús a les 8h. del vespre.

L'Ajuntament comunica que el proper dissabte 20 d'abril a partir de les 18.30, se celebrarà el 2n Aplec de la Sardana.

L'Ajuntament comunica que aquest diumenge dia 14, a 2/4 d'1 del migdia, tindrà lloc al local sociocultural la presentació del llibre "Cronologia del segle XX" a càrrec de Sebastià Garralón, autor del llibre amb la col·laboració de Joan Talarn, Joan Yeguas i Francesc Balcells i Teixidó.

dijous 11 d’abril

L'Associació Esportiva de Natació comunica que el dissabte 4 de maig realitza un sopar d'agraïment i homenatge al Jordi Aymerich, que durant 38 anys ha estat empenyent l'entitat. És un acte obert tota la població. Es poden fer reserves a la web emplauelpalau.cat 

dimecres 20 de març

Vols ser voluntari de la Catigat 2024? Enguany som poble acollidor i necessitem voluntaris entusiastes per fer possible la pedalada familiar del 28 d'abril. Omple el formulari de la web emplauelpalau.cat o passa per les oficines municipals. Gràcies! Fem poble!

divendres 15 de març

La comissió de Viles Florides convida a passejar per l'avinguda Ramon Espinet i gaudir de les pruneres de fulla vermella, que estan en el seu moment de màxima floració.

Ja tenim aquí la nova revista de l'Avenç, la número 163 que recull les activitats i l'actualitat d'aquest passat trimestre. Aviat a la tema bústia i als comerços habituals!

dilluns 12 de febrer

S'han trobat unes claus a la plaça de la República. Qui les hagi perdut pot passar per l'Ajuntament.