Pregons

dijous 9 de setembre

Dilluns vinent, el banc de sang t'espera al pavelló poliesportiu. Apunta't a donar sang a la pàgina web donarsang. gencat.cat/  És un gest senzill, que val moltíssim. Tant, que salva vides.

Aquest dissabte se celebra la Diada Nacional de Catalunya a la plaça 1 d'Octubre. Durant tot el matí pintada del mural, joc de descoberta de cartells per tot el poble. I a les 11 del matí espectacle de màgia amb el Mag Adriaco i lectura del Manifest amb els hereus i pubilles. Fem país, t'esperem a la plaça.

L'Ajuntament comunica que la deixalleria mòbil serà al Palau, al pavelló poliesportiu, el proper dimarts dia 14 i el dimecres dia 15 de les 8 del matí a les dues del migdia.

L'Ajuntament recorda que el proper dijous 16 de setembre es realitzarà la recollida gratuïta dels objectes voluminosos a domicili. Els interessats poden apuntar-se a les oficines de l'Ajuntament fins demà divendres al migdia.

La família d'en Pere Vilagrassa Teixidó (Peret del Carnisser), convida als veïns del Palau a un homenatge de vida (ja que en el moment de la seva defunció per motius de covid no és va poder fer ni vetllatori ni funeral). L'acte tindrà lloc el proper diumenge 12 de setembre a les 11 del matí a l'Ermita de Sant Roc. En acabar l'acte hi haurà un detall per tots els assistents.

El CF Palau informa que aquest diumenge, a les 7 de la tarda i al camp municipal, juga un amistós de pretemporada contra l'Agramunt, de Tercera Catalana. S'hauran de seguir tots els protocols anticovid-19.

Autocars Salvia comunica que a partir del 13 de setembre tornen els horaris habituals d'època escolar. Els podeu consultar al web salviabus.com o bé trucant al telèfon 973 28 24 67


divendres 3 de setembre

Es fa saber que fins el 15 de setembre es cobraran els rebuts dels padrons municipals de l'IBI rústica i de característiques especials i també les taxes de clavegueram, guals i cementiri corresponents a l'any 2021. Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats  ja els rebran directament del seu banc o caixa sense necessitat de passar per l'Ajuntament.

El Club Esportiu Pla d'Urgell comunica que del 6 al 10 de setembre, tindrà lloc la darrera setmana del Campus d'Estiu a Palau. Els interessats poden fer les inscripcions al web www.cepu.cat

dijous 2 de setembre

Hi ha disponibles per a tothom que ho desitgi samarretes de la cursa Agro-Llobera Palau Night Run. Les samarretes, al preu de 15 eruos es poden adquirir a https://emplauelpalau.cat/shop o directament a les oficines de l'Ajuntament. Consulteu les talles disponibles al web.

Vols saber si el teu fill o filla li agradarà el futbol base? Posa't amb contacte amb el CE Pla d'Urgell i podrà provar-ho aquest mes de setembre sense cap compromís! Més info al web www.cepu.cat o al telèfon 629 734776

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge, a les 7 de la tarda i al camp municipal, juga un amistós de pretemporada contra la Penya Fragatina, de la Primera Regional aragonesa. S'hauran de seguir tots els protocols anticovid-19

La Penya Barcelonista comunica que, demà divendres a les 9 del vespre i al Local Sociocultural, es celebrarà l'assemblea extraordinària per parlar del present i futur de la Penya. Es prega la màxima assistència.

Empresa del Pla d'Urgell busca un peó (home/dona) per una agroindústria. Formació obligatòria: ESO finalitzada. Els interessats podeu enviar el currículum a: ofertafeinapla@gmail.com


dimarts 31 d’agost

Càrites Mollerussa informa, que des d'avui dia 31 d'agost i fins el dia 14 de setembre, està tancat per vacances.

--------------------

El dia 18 i 19 de setembre torna Playmopalau, la fira que converteix el Palau d'Anglesola en la capital dels clicks. Ja están obertes les inscripcions pel concurs de Petits Diorames. Només cal entrar a emplauelpalau.cat i gaudir de la preparació de la maqueta.

---------------------

El CF Palau d'Anglesola informa que avui dimarts, a les 9 de la nit i al camp municipal, juga un amistós de pretemporada contra el Torregrossa, de tercera catalana. S'Hauran de seguir tots els protocols anticovid-19.

---------------------

La Penya Barcelonista comunica, que aquest divendres, a les 21h del vespre i al local sociocultural, es celebra l'assemblea extraordinaria, per parlar del present i futur de la Penya, es prega la máxima assistència. Us hi esperem!!!

---------------------


divendres 27 d’agost

Ha mort Rosa Pascual Berengué, més coneguda com la Roseta de Cal Constàncio i veïna del c. Sant Josep 46. El seu enterro i funeral serà demà dissabte, a les 10 del matí, a la capella de Sant Roc. La difunta serà a la sala de vetlla municipal i aquesta romandrà oberta avui, de les 5 de la tarda fins a les 9 de la nit i demà de les 9 del matí fins a l'hora del seu enterrament.

dijous 26 d’agost

Ha mort Elvira Pascual Berengué, coneguda com l'Elvireta de "Cal Rels". El seu enterro i funeral serà demà a 2/4 d'onze a la capella de Sant Roc. La difunta serà a la Sala de Vetlla municipal i aquesta romandrà oberta avui aquesta tarda de les 5 fins a les 9 del vespre, i demà de les 9 del matí fins a l'hora del seu enterrament.

dijous 26 d’agost

El CF Palau d'Anglesola informa que avui dijous, a partir de les 9 de la nit i al camp municipal, tindrà lloc la presentació de la plantilla i el 4rt Memorial Dani Uve contra el Linyola de Segona Catalana. Hi hauran entrepans per sopar i s'hauran de seguir tots els protocols anticovid-19.

L'Ajuntament comunica que demà divendres a partir de les 9 del matí passarà la màquina escombradora pels carrers: Av. Sant Roc, Fassina, C. Canal, C. Josep Pont i Gol, Plaça Major, C. Molí i Plaça 1 d'octubre. Es prega no s'aparquin els vehicles per tal de poder fer millor la neteja.

dimecres 25 d’agost

L'Associació Cultural Tots Som de Casa us informa que aquesta setmana es girarà la quota de subscriptors de la revista Avenç 2021. Si hi ha algun canvi de compte, siusplau poseu-vos en contacte amb l'equip de redacció. Gràcies per fer poble.

El CF Palau d'Anglesola informa que demà dijous, a partir de les 9 de la nit i al camp municipal, tindrà lloc la presentació de la plantilla i el 4rt Memorial Dani Uve conta el Linyola de Segona Catalana. Hi hauran entrepans per sopar i s'hauran de seguir tots els protocols anticovid-19.

dimarts 24 d’agost

Es fa saber que s'ha canviat la zona d'instal·lació de les atraccions dels firaires. En aquest cas, la ubicació de les atraccions es trobarà al costat sud del carrer Hospitalet, tallant la circulació des de Sant Roc fins a Sant Blai. Aquet fet implicarà que la circulació d'aquests carrers romandrà tallada de les 14 hores de demà dimecres fins diumenge al vespre. Gràcies per la vostra col·laboració.

divendres 20 d’agost

El CF Palau d'Anglesola informa que demà dissabte, a les 8 del vespre i al camp municipal de Juneda, juga el segon amistós de la pretemporada contra el Juneda de Segona Catalana.

Es fa saber que el proper dilluns dia 23 i el dimarts dia 24, els accessos a l'autovia des del Palau, en els dos sentits, estaran tancats per obres, des de les 7 del matí a les 9 de vespre.