Pregons

divendres 24 de març

Avui, a les 6 de la tarda, es presentarà el vehicle elèctric compartit que tindrem al Palau d'Anglesola. Esteu tots convidats a conèixer com funciona aquest sistema del cotxe compartit i a provar el nou vehicle que tindrem des d'avui a disposició de tots els veïns. A les 6, a l'aparcament del pavelló poliesportiu.

L'Aula Universitària comunica a les persones inscrites al viatge a Bellpuig de demà dissabte, que l'autocar sortirà de la parada del bus, puntualment a les tres de la tarda.

dijous 23 de març

Es fa saber, qui vulgui palmes i palmons pel Diumenge de Rams, dia 2 d'abril, pot passar per la botiga de l'Enriqueta o bé trucar al telèfon 689 94 58 66.

Ha mort Antonia Sol Pedrola, del carrer Colon 16. El seu enterro i funeral serà demà a les 12 del migdia a l'Església Parroquial del Palau. La difunta serà al tanatori, i aquest romandrà obert avui de 4 a 8 del vespre i demà des de les 10 fins a l'hora del seu enterrament.dimecres 22 de març

El proper dissabte dia 25, l'Outlet Piruleta (abans Valenri), de roba infantil de primavera i estiu de 0 a 10 anys. Seran al restaurant Resquitx de Mollerussa de 9.30 del matí fins les 20.30 del vespre. Us hi esperen!

dimarts 21 de març

Dijous vinent, la cooperativa Som Energia presentarà la seva tercera compra col·lectiva de plaques solars fotovoltaiques. Serà a les 7 de la tarda, al Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Si t'agradaria instal·lar plaques solars al teu habitatge, vine i t'ho explicaran.

L'Aula Universitària comunica que aquest dijous 23 de març, a les 7 de la tarda i al Local Sociocultural, tindrà lloc la conferència "El pas d'Hanníbal per Catalunya. La mítica ciutat ilergeta d'Atanagrum", a càrrec de Miquel Torres Benet, historiador i president del Grup de Recerques de les Terres de Ponent.

dilluns 20 de març

La Comunitat de Regants dels Canal d'Urgell informen que l'inici de la campnaya de regs serà el dilluns dia 20 de març pel Canal Auxiliar i el dilluns 27 de març pel Canal Principal. Atesa la situació de sequera extrema, on la Conca del Segre es troba en situació d'emergència, el Canal Principal afronta la campanya amb importants restriccions que afectaran els cabals derivats i la distribució i regulació de cultius de la zona regable.

Demà, a les 7 de la tarda, al local sociocultural, se celebra la jornada "Municipis 360, municipis d'oportunitats". L'objectiu de la trobada és conèixer polítiques educatives que s'estan desplegant en diferents pobles, com el nostre. Us hi esperem! Inscripcions a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgkxAWYUy_cT7DfNwSgRe73UjJa8MVsHIaLM6x95nLy-pZaA/viewform

Demà és el dia Mundial de la Poesia. Per això, durant tota la setmana, trobareu llibres plens de versos a la Biblioteca Josep Pont i Gol. També podeu portar-hi els vostres poemes i compartir-los entre els lectors. Que la primavera ens inspiri i visca la poesia!

dijous 16 de març

La Col·lectivitat de regants núm. 9 dels Canals d'Urgell, convoca a tots els partícips de la col·lectivitat, tant regants com a titulars d'altres aprofitaments diferents del reg, a la Junta General Ordinària que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Col·lectivitat núm. 9 a Golmés, el proper divendres dia 17 de març a les 19.30 en primera convocatòria i mitja hora més tard en segona.

dimarts 14 de març

Avui a dos quarts de deu del vespre, conferència sobre el Palau d'Anglesola, present i futur, amb en Francesc Balcells i Teixidó, alcalde de la vila. L'acte, presentat pel periodista Oriol Bosch, tindrà lloc al local sociocultural i es podrà seguir en directe pel Canal YouTube de l'Ajuntament.

Ja tenim aquí una nova revista de l'Avenç del Palau d'Anglesola, que recull les activitats d'aquest hivern. Les trobareu a les vostres bústies i als comerços de la vila.

Aquest dijous dia 16 de març, a les 6 de la tarda i al Local Sociocultural tindrem entre nosaltres a Sor Lucía Caram, que ens parlarà sobre el voluntariat. L'acte, organitzat per l'Aula Universitària, la Residència i els Amics de Ca la Cileta, i l'Ajuntament del Palau d'Anglesola, és obert a tothom.

La Col·lectivitat de Regants núm. 5 dels Canals d'Urgell, demarcació d'El Poal convoca a tots els partícips de la Col·lectivitat, a l'Assemblea General Ordinària que se celebrarà el dimecres dia 15 de març a la Sala d'Actes de l'Ajuntament del Poal a les 20.30 del vespre en primera convocatòria i a les 21 hores en segona convocatòria.


divendres 10 de març

L'Associació de Dones comunica que amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, demà dissabte dia 11 a 2/4 de cinc de la tarda i al Local Sociocultural, hi haurà cinefòrum amb la pel·lícula "Cinco Lobitos" i al finalitzar la sessió hi haurà berenar amb xocolatada.

dijous 9 de març

E-Distribución informa als seus clients i públic en general que per al de millorar el servei elèctric, realitzarà treballs de manteniment i millora de la xarxa. Per aquest motiu demà divendres dia 10 de vuit a nou del matí, es tallarà els subministrament d'energia elèctrica als carrers:

Av. Generalitat - Av. Pau Casals - C. Ausias March - C. Cervantes - C. Jacint Verdaguer - C. Marius Torres - C. Sant Blai


dimecres 8 de març

L'Aula Universitària informa que aquest dijous 9 de març, a les 7 de la tarda i al Local Sociocultural, Joan Picanyol i Tarrés, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, dissertarà sobre "El Sistema Financer Català, crisi i transformació".