Agenda d'activitats

05-10-19 a 06-10-19

6a Mostra de Formatges Artesans de Ponent

La Fira de l'Oest

El Palau d'Anglesola ja fa olor de formatges. Si t'agrada aquest producte tan nostre, si vols saber-ne més, si vols viure sensacions úniques entorn de l'àmbit formatger, el primer cap de setmana d'octubre t'esperem al cor del Pla d'Urgell.

Única mostra de formatges artesans de les comarques de Ponent. Una oportunitat de veure els formatgers artesans qeue tenim a les nostres contrades, valorar la seva tasca i assaborir el seu producte. Sopar, maridatges, activitats infantils... i el 1r Concurs de Cuina amb formatge. Bon profit!!!

CLICA AQUÍ PER INSCRIURE'T AL CONCURS


Dissabte, 5 d'octubre

Celler modernista de la  cooperativa de Sant Roc (c/ Colon, 35-27, 25243 El Palau d'Anglesola, Lleida)

20h. Productes d'èxit de l'oest. Taula rodona per descobrir el potencial de les nostres comarques i algunes exquisides agroalimentàries del territori amb Robert Camps (Formatges Camps), Àlex Mases (Parc de les Olors de Linyola), Xavier Lladó i Àngel Sedó (La Lleteria Obagues Talma).

21:30h. Sopar-tast sensorial de formatges a càrrec de Marta Medran, "quesomelier" assessora formatgera i influencer en l'àmbit gastronòmic.

Preu del sopar: 20€. Infants fins a 12 anys: 10€. Opció vegetariana i sense gluten. Reserves a les oficines de l'Ajuntament del Palau d'Anglesola (Obertes de dilluns a divendres, de 9 a 14h) o contactant a ajuntament@elpalaudanglesola.com o 973 601 314 abans del 2 d'octubre.

23h. UpaUp. Concert amb el músic verduní Eduard Boleda. Entrada gratuïta. Servei de barra amb cervesa artesana La Vella Caravana.

Diumenge, 6 d'octubre

Pavelló poliesportiu

El recinte firal estarà obert de 10 a 14h i de 17 a 20h.

10h. Obertura de la Mostra de Formatges de Ponent.

  • Zona de paradistes per assaborir i comprar els formatges artesans de Ponent
  • Zona infantil
  • Exposició d'animals lleters
  • Visita a la cúpula Gústum, inflable que permet la immersió en una experiència visual 360º per conèixer els principals aliments que tenim diàriament a taula
  • Jocs infantils entorn la gastronomia de proximitat

11:30h. Maridatge de formatges de Ponent amb cervesa artesana la Vella Caravana, de Menàrguens, guiat pel sommelier palauanglesolí Felip de Juan. Inscripció in situ (1€).

12:30h. Acte central de la Mostra.

  • Proclamació del 1r formatger honorífic de l'oest al Joel Castanyé, xef de la Boscana-Resquitx i estrella Michelin
  • Veredicte del 1r Concurs de Cuina amb Formatge de Ponent
  • Parlament del formatger convidat

17h. Obertura del recinte firal.

18h. Demostració de cuina amb formatge a càrrec dels cuiners Sergi Caelles i Mercé Tomàs. En acabar es podrà degustar la tapa de la demostració (1€).

19h. Maridatge de formatges de Ponent amb cervesa artesana la Vella Caravana, de Menàrguens, guiat pel sommelier palauanglesolí Felip de Juan. Inscripció in situ (1€).

20h. Tancament de la fira i sorteig d'un lot de Formatges Artesans de Ponent entre totes les persones que hagin participat durant el dia als maridatges i a les degustacions.